Skydiven met een NIU scooter

Onder de noemer 'Make Life ELECTRIC' heeft NIU wel de prijs gewonnen met gaafste scooter reclame van de afgelopen tijd. Begin dit jaar hebben ze alles uit de kast gehaald om op te vallen in de drukke scooter markt. Veel scooter reclames laten de specificaties en de prijzen van een scooter zien. ''Maar dat is saai.'' moet NIU gedacht hebben.


Scooter stunt ten top

De stuntman rijdt met zijn NIU zelf uit de laadklep van het vliegtuig om vervolgens een enorme vrije val te maken. Hierbij wordt de normale topsnelheid van 70 km/u opnieuw geschreven. Door de gigantische hoogte van waar ze sprongen behaalde de scooter maar liefst 240 km/u. De professionele stuntman landt uiteraard veilig op de grond. In de video krijg je alleen niet te zien of de scooter ook veilig landt. Maar NIU verzekerd dat er geen scooters slachtoffer zijn geweest van deze reclame...


Behind the scenes

De stunt is uitgevoerd door een bekende stuntman. Hij heeft in vele Hollywood films gespeeld als stuntman. Ook de man die de stunt in de lucht filmt is een bekende. Deze Hollywood veteraan heeft al tientallen jaren een specialisatie in stunts filmen tijdens het skydiven. In onderstaande video zie je de hoe het er aan toe ging achter de schermen. Leuk detail van de stunt: aan de scooter is helemaal niets veranderd, het is gewoon een standaard NIU.
Meer interessante artikelen kan je hier vinden:

Ikwilvanmijnscooteraf.nl is dé site waar u eenvoudig en zonder zorgen uw scooter verkoopt. Meldt je scooter vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands