zonder gedoe. verkocht.
meld jouw brommobiel gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je brommobiel

Meld je brommobiel snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je brommobiel

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Met een brommobiel heb je de mogelijkheid om comfortabel van A naar B te rijden. Deze compacte 45 km auto wordt veel gebruikt door jongeren die graag droog en warm naar school of werk rijden én door oudere mensen die, vaak vanwege de gezondheid, niet meer in een gewone personenauto willen of mogen rijden. Wil jij je brommobiel verkopen? Lees hier hoe dat makkelijk en veilig kan.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

Wat is een brommobiel

Een brommobiel is eigenlijk een bromfiets met meer dan twee wielen. Qua uiterlijk kun je het het beste vergelijken met een auto. Het grote verschil is dat een brommobiel een beperkte maximumsnelheid van 45 km per uur heeft. Daarnaast zijn er maximaal twee zitplaatsen. Een brommobiel mag niet op de autoweg of op het fietspad rijden. Het maximale lege gewicht is 350 kilogram. 

Wil je in een brommobiel rijden? Dan moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs. Als het voertuig geen gordels heeft is het dragen van een helm verplicht. Sinds 2005 geldt er ook een kentekenplicht. Je hoeft voor een brommobiel geen motorrijtuigenbelasting te betalen.

Grappig weetje: brommobielen hebben nog het vario systeem. Dat betekent dat ze net zo snel vooruit als achteruit kunnen rijden.


45 km auto verkopen: de reden

Er kunnen verschillende redenen zijn om je 45 km auto te verkopen. Je kiest bijvoorbeeld voor een auto en je hebt daarom je brommobiel niet meer nodig. Ook kan de staat van de wagen een reden zijn om hem te verkopen. Wil je een andere brommobiel kopen? Ook dan kan het gunstig zijn eerst je oude model te verkopen, zodat je alle ruimte hebt bij de onderhandelingen bij de aanschaf van een nieuwe. Wat je reden ook is, je wilt graag op een veilige manier en het liefst een beetje snel van je brommobiel af.

Brommobiel verkopen via ikwilvanmijnscooteraf.nl

Ikwilvanmijnscooteraf.nl is een verkoopsite waarbij je online gratis je gebruikte brommobiel kunt verkopen aan een RDW-erkende dealer. Of je nu een jong gebruikte 45 km auto hebt of een oude met mogelijk wat schade. Je vult het formulier in en op basis van jouw informatie plaatsen aangesloten dealers biedingen. Je ontvangt het hoogste bod en je bepaalt uiteindelijk zelf of je akkoord gaat. We kunnen je stap voor stap begeleiden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Deze website richt zich uitsluitend op verkoop van particulier naar dealer. De website met het aanbod is daarom ook afgeschermd, je kunt hier als particulier geen brommobiel of ander voertuig kopen. Daardoor kan een site als ikwilvanmijnscooteraf.nl ook beloven dat de verkoop 100% veilig is.

Ga voor veiligheid en gemak: je loopt geen enkel risico en hoeft je nergens zorgen over te maken. Op onze site leggen we stap voor stap uit hoe het brommobiel verkopen werkt.


Brommobiel verzekering en andere zaken om aan te denken

Heb jij een brommobiel verzekering afgesloten en heb je je brommobiel net verkocht? Dan kun je je verzekering na de verkoop eenvoudig stopzetten. Geef aan je verzekering door dat je je voertuig hebt verkocht. De datum waarop het voertuig is gevrijwaard is de verkoopdatum. Die kun je doorgeven. De meeste verzekeraars hanteren hier een termijn van 14 dagen voor. Wacht dus niet te lang.

Omdat we bij ikwilvanmijnscooteraf.nl alleen met RDW-erkende dealers werken, wordt jouw brommobiel direct bij de overdracht gevrijwaard. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands