zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je scooter

Meld je scooter snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je scooter te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je scooter toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Je ontvangt een bod

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je scooter

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je scooter opgehaald, betaald en gevrijwaard!

Wil jij je scooter of brommer verkopen en wil je weten wat jouw scooter waard is? Dan is het goed om zelf op onderzoek uit te gaan. De werkelijkheid is soms anders dan de verwachtingen. Als je vooraf weet wat van jouw scooter de dagwaarde is, kun je daar je vraagprijs op baseren. Je hebt daarmee goede kennis van de actualiteit en je hebt meteen een goede onderhandelingspositie. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

Wat is mijn scooter waard?

De dagwaarde van je scooter heeft te maken met de actuele staat van je scooter. Meteen na de aanschaf van een nieuwe scooter daalt hij in waarde. Er worden kilometers mee gereden, bepaalde onderdelen slijten en de algemene staat verandert door het gebruik. Daarnaast is ook je merk of model bepalend voor de waarde. Bepaalde scooters blijven populair, terwijl andere modellen juist weer heel snel in waarde dalen. Het is goed om te weten hoe jouw brommer of scooter in de markt ligt, wanneer je je scooter wil verkopen.

Via ikwilvanmijnscooteraf.nl bereik je een groot netwerk van scooterdealers en inkopers. Je krijgt dus meteen een goed beeld van de dagwaarde van jouw scooter. Kijk ook zelf rond op andere sites waar vergelijkbare modellen worden aangeboden. Kijk daarbij ook naar de kilometerstand, bouwjaar en gebruik. Is er schade? Is er extra onderhoud nodig? Of heeft je scooter accessoires? Neem dit mee om een betrouwbare waardebepaling te krijgen. 


Scooter waardebepaling: waarom?

Het is niet alleen interessant om de waarde van je scooter te weten als je je scooter wilt verkopen, in sommige gevallen is het ook handig om te weten wat de dagwaarde is. Hieronder staan een paar redenen waarom je de dagwaarde van je scooter wil weten:

  • Je hebt de dagwaarde van je scooter nodig voor de verzekering;
  • Je bent benieuwd wat nu de dagwaarde is, zonder verdere redenen;
  • Je bent van plan om je scooter te verkopen en je wil weten wat hij nu waard is.


Dagwaarde scooter berekenen

Je kunt zelf gaan uitzoeken wat de dagwaarde van jouw scooter is. Kijk online naar het aanbod van vergelijkbare scooters. Zoek jouw merk en model en let daarbij ook op de tellerstand. Die is namelijk van invloed op de waarde. Zo kun je zelf eenvoudig een aardig beeld van de actuele dagwaarde van je scooter krijgen.

Heb je een minder gangbaar model, heeft jouw scooter schade opgelopen of wil je het liever door anderen laten uitzoeken? Dan kun je online een gratis waardebepaling opvragen. Via ikwilvanmijnscooteraf.nl is dat heel eenvoudig. Meld je scooter aan en je weet al snel wat de dagwaarde is. Ben je tevreden met de gestelde dagwaarde? Dan kun je ervoor kiezen meteen voor dat bedrag je scooter te verkopen. Als je alle gegevens correct en naar waarheid hebt ingevuld, dan wordt er achteraf niet onderandeld en krijg je zoals afgesproken het geboden bedrag. 

Dagwaarde vs inruilwaarde scooter

Dagwaarde, inruilwaarde, wat is nu het verschil? Het lijkt op elkaar, maar toch is het niet hetzelfde. De dagwaarde is de actuele waarde van jouw scooter. Dat gebruik je bijvoorbeeld voor de verzekering of voor onderhandelingen bij verkoop van je scooter. Het wil niet zeggen dat je dat bedrag ook krijgt, maar het helpt je wel bij onderhandelingen.

De inruilwaarde is de waarde die een dealer aan jouw scooter hangt als je bij die dealer een andere scooter koopt. Het bedrag wordt als korting verrekend. Let er wel op dat die waarde in de meeste gevallen lager ligt dan de dagwaarde. Niet iedere dealer kan jouw scooter gebruiken, en het is soms beter om zonder inruil scooter een nieuwe te kopen. Dan kun je immers vaak nog korting afdingen.

Scooter dagwaarde gratis opvragen

Wil je gratis de dagwaarde van je scooter berekenen? Dan kun je dat op verschillende manieren doen. Het voordeel bij ikwilvanmijnscooteraf.nl is dat je meteen voor de dagwaarde je scooter kunt verkopen. Je bereikt bovendien via deze site het grootste netwerk, dus heb je een beter beeld van de dagwaarde. Je kunt vervolgens zelf aan de slag gaan om je scooter te verkopen, maar wij kunnen je daar ook bij helpen. Je maakt helemaal gratis gebruik van onze website! Van waardebepaling tot verkoop, dat is helemaal aan jou. Je zit nergens aan vast, proberen is geen probleem.

Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag. Heb je hulp nodig bij de aanmelding? Of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands