zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Heeft jouw scooter schade opgelopen? Dan kun je je scooter laten repareren, maar dat kan snel in de papieren lopen. Eigenaren nemen afscheid van hun scooter als repareren te veel kost, maar hoe kun je jouw schade scooter verkopen? Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl kun je alle soorten scooters aanmelden. Het netwerk van dealers groeit dagelijks en er zijn altijd dealers die gericht zoeken op schade scooters.

Het aanmelden van je scooter is heel eenvoudig. Schade scooters worden in bijna alle gevallen opgehaald. Een scooter die niet meer rijdt wordt sowieso opgehaald. Dankzij de RDW-erkenning zijn de aangesloten dealers bevoegd om op elke locatie een vrijwaring uit te draaien. Je krijgt bij de overdracht meteen het overeengekomen bedrag en het vrijwaringsbewijs. Zo ben je snel en zonder gedoe van je schade scooter af.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

Wat is je schade scooter nog waard?

Als je scooter schade heeft opgelopen is dit van invloed op de waarde. Het is best lastig om zelf in te schatten wat de waarde van je scooter is. Het is in eerste instantie afhankelijk van de schade. Is het alleen blikschade of is er veel meer aan de hand? Daarnaast is de vraag naar scooters niet bij elk model evengroot. De waarde is ook nog afhankelijk van je merk en model. Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl weet je snel wat je voor je schade scooter kunt krijgen. Omdat er een groot aantal dealers is aangesloten met verschillende wensen, bereik je snel en eenvoudig de juiste partij.

Het werkt als volgt. Voer het kenteken in of selecteer handmatig merk en model. Vervolgens kun je aangeven in wat voor staat je scooter is. Je krijgt de ruimte om de schade concreet te omschrijven. Om de kans op het ontvangen van biedingen te vergroten is het raadzaam enkele recente en duidelijke foto's toe te voegen van je scooter. Óók van de schade. Zo kunnen dealers gericht een passend bod doen. Binnen een week weet je wat je scooter waard is. Vind je het een reële prijs? Dan kun je meteen voor dat bedrag je scooter verkopen. Probeer het vandaag nog en ervaar hoe gemakkelijk het is om een schade scooter te verkopen. Velen gingen je al voor en verkochten zo met succes hun schadescooter.


Schade scooters worden gewoon opgehaald

Laat je jouw scooter in de garage staan omdat je niet weet hoe je je niet-rijdbare schadescooter moet verkopen? Zonde, want hoe langer hij stilstaat, hoe meer mankementen er komen. Verkopen wordt hoe langer hoe lastiger. Wacht niet te lang en meld je scooter aan op ikwilvanmijnscooteraf.nl. Je bereikt veel RDW-erkende dealers, die zich hebben aangemeld om scooters te kunnen kopen. Wij controleren iedere aanvraag en geven alleen betrouwbare en professionele dealers toegang tot de afgeschermde veiling. Zo kunnen we garanderen dat je jouw schadescooter 100% veilig verkoopt via ikwilvanmijnscooteraf.nl.

Veel dealers kopen meerdere scooters in, zodat ze de rit kunnen combineren. Wanneer je via ikwilvanmijnscooteraf.nl akkoord gaat met een bod haalt de koper de schade scooter bij je op. Je ontvangt dan het verkoopbedrag in contanten en het vrijwaringsbewijs wordt ter plekke uitgedraaid en aan je overhandigd. Zo makkelijk kun jij je schadescooter niet ergens anders verkopen. Meld je scooter vandaag nog hier aan en je bent snel van je zorgen af.

zonder gedoe. verkocht.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands