Over ons

Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl maken we het voor verkopers zo gemakkelijk mogelijk om een scooter te verkopen. We helpen particulieren bij de verkoop van hun gebruikte scooter. Gemak en veiligheid staan bij ons voorop. We proberen alle partijen altijd de best mogelijke service geven. Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl adviseren, ondersteunen en bemiddelen we bij de verkoop van een scooter.

We bieden particulieren hulp bij de verkoop van hun scooter of brommer. En steeds meer mensen vinden de weg naar de website, waar je gratis en zonder verplichtingen je scooter kunt verkopen.

Ikwilvanmijnscooteraf.nl maakt deel uit van Motordealerdirect, de overkoepelende organisatie waar je onder andere ook je motor, trike, quad en brommer kunt verkopen. Vanwege het succes van de formule zijn we ook in Belgiƫ en Duitsland actief.

De oprichting van ikwilvanmijnscooteraf.nl

Kerim Gilbers is al van kinds af aan gefascineerd door motorfietsen. Zijn passie ontstond op zijn twaalfde, toen hij in een motorblad een foto van een Cagiva Mito zag. Die heeft hij uitgeknipt en jarenlang in zijn portemonnee bij zich gedragen. Toen hij oud genoeg was kocht Kerim zijn eerste brommer: een Suzuki TSX. Daaarna volgden de motoren en ja, inmiddels hoort ook een Cagiva Mito tot de collectie.


Kerim merkte dat het best lastig was om zelf een motor te verkopen. Een advertentie opstellen en onderhandelen ziet niet iedereen zitten. Veel mensen kijken al op tegen het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Je weet nooit met welke bedoelingen iemand komt en of diegene daadwerkelijk langskomt. Met die gedachte heeft Kerim in 2013 ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl opgericht en al snel volgde ikwilvanmijnscooteraf.nl. Want voor een motor geldt hetzelfde als voor een scooter: die wil je zonder gedoe kunnen verkopen. 

Ons team

Het team van ikwilvanmijnscooteraf.nl bestaat uit gepassioneerde medewerkers. We hebben allemaal een keer een scooter of brommer gehad. We streven altijd naar de maximale klantbeleving. We weten namelijk hoe lastig het kan zijn om zelf een scooter te verkopen.


                                                                                                                  

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Wij helpen je graag!


Bereikbaarheid
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Telefoonnummer
053 - 76 000 30

E-mail
klantenservice@ikwilvanmijnscooteraf.nl

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands