zonder gedoe. verkocht.
meld jouw brommer gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je brommer

Meld je brommer snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je brommer te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je brommer toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Je ontvangt een bod

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je brommer

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je brommer opgehaald, betaald en gevrijwaard!

Zoek je een manier om je brommer te verkopen? Dan kun je dit natuurlijk zelf doen. Maar 100% veilig is dat niet te noemen. De termen ‘onzinbiedingen’, ‘afhakers’ en ‘ongure types’ zijn helaas niet onbekend als je zelf via internet je brommer verkoopt. Ikwilvanmijnscooteraf.nl is precies om die reden opgericht. Want je scooter verkopen moet makkelijk en veilig zijn.


Wat is een brommer?

Een brommer is een tweewielig voertuig met een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur. Sinds 2013 moet je voor het besturen van een brommer het AM-rijbewijs halen. Dat betekent dat je een theorie-examen moet afleggen én ook een praktijkexamen krijgt. Je volgt voor het examen vier uur verplichte rijles. Het dragen van een helm is op een brommer verplicht. 

Brommer verkopen

Je kan bij ons terecht voor een professionele waardebepaling van je scooter of brommer. Of misschien zoek jij een manier om je brommer of scooter te verkopen? Wil je misschien een andere brommer of heeft je brommer schade opgelopen? Blijft je brommer vaker staan of heb je je autorijbewijs gehaald? Het kunnen allemaal redenen zijn om je brommer te verkopen. Wil jij snel en zonder gedoe je brommer verkopen? Dan ben je bij ikwilvanmijnscooteraf.nl aan het juiste adres. Het enige wat je hoeft te doen is je brommer aanmelden op de site. Vergeet niet een paar duidelijke foto’s van je brommer toe te voegen. Daarmee vergroot je de kans op het ontvangen van biedingen. Wij doen vervolgens de rest. We bieden je brommer aan in ons netwerk van ruim 800 erkende motor- en brommerdealers in Nederland. Zij kunnen gaan bieden op jouw brommer. Wij koppelen vervolgens het hoogste bod aan je terug en jij bepaalt of je akkoord gaat. Niks geen vreemden aan de deur of proefritjes.

Gewoon makkelijk en 100% veilig je brommer verkopen. Voer hieronder gratis en vrijblijvend je gegevens in. 


Dagwaarde berekenen brommer

De dagwaarde betekent het bedrag dat je brommer op dit moment waard is, mocht een verzekeraar schade uitkeren. Ben je benieuwd naar de dagwaarde van je brommer? Dan kun je daar eenvoudig achterkomen. Er zijn veel websites waar je de dagwaarde kunt berekenen. Hier worden vaak maar een paar gegevens gevraagd en je krijgt dan binnen een paar minuten een waardebepaling. Helaas zijn die sites niet heel betrouwbaar, want als je niet in hoeft te vullen wat de staat van je scooter is, dan is het lastig om een betrouwbare prijs te geven.


Als je via ikwilvanmijnscooteraf.nl je brommer aanmeldt krijg je binnen een paar dagen te horen wat voor waarde op dit moment aan bijvoorbeeld je schakelbrommer wordt toegekend. Vaak hoor je al dezelfde dag nog van ons. Dankzij ons grote en actieve dealernetwerk kunnen we al snel biedingen voor je verzamelen. Je ontvangt van ons niet binnen een paar minuten een prijs, omdat we met scooterdealers werken die de biedingen plaatsen. We proberen altijd voor jou het meeste eruit te halen, maar de dealer bepaalt uiteindelijk wat voor prijskaartje er aan jouw brommer komt te hangen. De prijs die je bij ons krijgt is gegarandeerd, mits je scooter voldoet aan de omschrijving natuurlijk. 


Meld je brommer vrijblijvend aan.

Dit zijn de voordelen:

  • Gratis, ook bij verkoop of annulering!
  • Vrijblijvend aanmelden, je bent niet verplicht om te verkopen
  • Geen proefritjes
  • Je krijgt bij de overdracht meteen je geld én de vrijwaring
  • In bijna alle gevallen wordt de brommer bij je opgehaald
  • 100% veilig: alleen RDW-erkende dealers


Brommer verkopen tips

Wil jij je brommer verkopen? Dan hebben we een paar tips die je kunnen helpen.


Voeg recente en duidelijke foto’s toe

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het maakt niet uit in wat voor staat je brommer is. Met foto’s kun je zoveel laten zien. Dat maakt het voor dealers veel interessanter om je advertentie te bekijken en om gericht biedingen te plaatsen. Maak niet alleen foto’s vanaf afstand, maar zet ook details in beeld. Heeft jouw brommer schade opgelopen? Maak daar dan ook foto’s van. Maak je brommer, voordat je hem op de foto zet, eerst nog even schoon.


Zorg voor een eerlijke omschrijving

We helpen mensen graag bij de verkoop en we vertrouwen ook volledig op wat de mensen zelf invullen. Wees daarom volledig en eerlijk in het geven van de informatie. Heeft je brommer schade? Beschrijf dit in de ruimte die je bij de aanmelding krijgt. Schade is niet een probleem, als je het maar aangeeft. Dankzij ons grote netwerk zijn er altijd dealers die jouw brommer willen kopen. Splinternieuw, of met schade. Vul alle gegevens in en binnen een paar dagen weet je wat jouw brommer opbrengt.


Maak alles compleet

Zorg dat je alle papieren compleet hebt. Dit zijn de mogelijke combinaties, afhankelijk van de leeftijd van je brommer:

  • Vanaf 1 januari 2014: Kentekenbewijs/Kentekencard én de tenaamstellingscode (bestaand uit 9 cijfers)
  • Tot 1 januari 2014: voertuigbewijs deel IA (voertuiggegevens), deel IB (tenaamstellingsgegevens), overschrijvingsbewijs deel II (nodig bij de overschrijving van het kentekenbewijs)
  • Tot 1 juni 2004: voertuigbewijs deel I (voertuiggegevens) en deel II (tenaamstellingsbewijs), overschrijvingsbewijs of kopie deel III

Ben je een deel kwijt? Dan kun je via de site van de RDW een nieuw kentekenbewijs aanvragen. Ga jij je brommer verkopen? Dan is het handig om voor die tijd alles compleet te hebben.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

 Gratis brommer verkopen

Via ikwilvanmijnscooteraf.nl verkoop jij gratis je brommer. Of het nu een bromfiets, schakelbrommer, crossbrommer, bromscooter of een schadebrommer is. Ons dealernetwerk is zo groot, dat er voor iedere brommer wel een koper is. Je kunt vrijblijvend je gegevens invoeren en je hoort binnen een paar dagen van ons wat het hoogste bod op jouw brommer is. Ga je akkoord? Dan heb jij je brommer verkocht. Ben je niet tevreden met het bod of wil je er nog even over nadenken? Geen probleem. Je zit nergens aan vast en kunt dus kosteloos een bod weigeren. Meld je brommer vandaag nog gratis aan en ervaar zelf hoe makkelijk het is om je brommer te verkopen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands