zonder gedoe. verkocht.
meld jouw scooter gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je scooter

Meld je scooter snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je scooter te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je scooter toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Je ontvangt een bod

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je scooter

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je scooter opgehaald, betaald en gevrijwaard!

Scooter inruilen

Scooter inruilen, hoe werkt dat?

Veel scootereigenaren denken als eerste aan inruilen als ze een andere scooter willen. Dat is natuurlijk ook heel makkelijk. Je rijdt met je gebruikte scooter naar een dealer waar je een scooter op het oog hebt, de dealer vraagt of je iets hebt om in te ruilen, hij maakt een mooi prijsje en jij bent er makkelijk vanaf. Goeie deal toch? Helaas is dat niet altijd het geval. Bij scooter inruil maakt een dealer één prijs, en vooruit, je krijgt nog een beetje extra korting. Het lijkt interessant, maar dat is het niet altijd. Los je scooter verkopen én zonder inruil een scooter kopen levert je bij de dealer sowieso een aantrekkelijkere korting op. Bovendien krijg je bij de ene dealer meer voor je gebruikte scooter dan bij de andere. Je moet dan met je inruilscooter maar net bij de juiste dealer staan. 

Scooter inruilen of zelf verkopen?

Zou je dan bij alle dealers langs moeten gaan met je scooter om te vragen wat de inruilprijs is? Hoe ideaal zou het zijn wanneer je in één keer alle dealers kunt bereiken en dan aan de dealer met het hoogste bod je scooter verkopen? Dat kan bij ikwilvanmijnscooteraf.nl! Meld je scooter aan op de website en wij zorgen ervoor dat alle dealers in ons netwerk jouw scooter krijgen te zien. Zij kunnen vervolgens biedingen uitbrengen op jouw 2e hands scooter. Je bepaalt helemaal zelf of je akkoord gaat. Ga je akkoord? Dan wordt in de meeste gevallen je scooter bij je thuis opgehaald. Je krijgt meteen de vrijwaring. Je scooter inruilen bij de dealer hoeft dus niet voordeliger te zijn. Ervaar zelf het gemak van ikwilvanmijnscooteraf.nl en meld je scooter gratis en vrijblijvend aan! 

Inruilscooter toch los verkopen?

Zie jij de voordelen en overweeg je losse verkoop in plaats van scooter inruil? Het enige dat je hoeft te doen is je scooter aanmelden op deze website. Wij kijken je aanmelding na, nemen eventueel nog contact op voor aanvullende gegevens of extra informatie, en we voegen je scooter toe in het aanbod voor de dealers. Zij kunnen met hun inloggegevens, die ze van ons hebben gekregen, het aanbod in een afgeschermde website zien. Daar kunnen de aangesloten dealers meebieden in de zogenaamde veiling. Dat zijn dealers waarbij jij anders je scooter zou inruilen, alleen bereik je ze nu in één keer allemaal. Onze experts weten precies welke dealers vraag hebben naar jouw scooter en we kijken daarom ook actief mee in het aanbod. Op die manier kunnen we heel snel een koper voor je scooter vinden. Je bepaalt altijd zelf of je akkoord gaat met een bod. Aanmelden is vrijblijvend. Wil je opvallen in het aanbod? Zorg dan voor duidelijke en recente foto’s van je scooter. Dat helpt écht bij de verkoop. Veel succes!

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands