zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

STAP 1

Aanmelden van je scooter

Meld je scooter snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je scooter te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je scooter toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Je ontvangt een bod

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je scooter

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je scooter opgehaald, betaald en gevrijwaard!

Zoek je een partij die jouw scooter of brommer inkopen kan? Je kan zelf bij dealers langsgaan, maar dat kan veel tijd en moeite kosten. Helemaal als je niet meteen bij de juiste partij staat die interesse heeft in jouw scooter. Wil je op een eenvoudige manier veel inkopers bereiken? Dan ben je hier op de goede plek. De meeste scooterdealers die er in Nederland zijn, zijn namelijk aangesloten bij ikwilvanmijnscooteraf.nl. Al die dealers bekijken regelmatig de aangeboden scooters via deze site. Dat betekent dus dat zij misschien wel op zoek zijn naar jouw scooter.

Zoek je een snelle, eenvoudige én veilige manier om je scooter te laten inkopen? Dan hoef je daarvoor niet eens de deur uit, maar kun je eenvoudig je scooter online aanmelden. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek naar een scooterdealer die jouw scooter wil kopen. Wij regelen het onderhandelen met dealers, dat hoef jij dan niet zelf te doen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

Wie kopen jouw scooter in?

Misschien vraag je je af wie nu die dealers zijn die jouw scooter kunnen inkopen. Iedere scooterdealer heeft zijn eigen werkwijze. Het verschilt per dealers waar hun interesseveld ligt. Sommige dealers kopen vooral jong gebruikte scooters in om in de showroom te plaatsen en vervolgens door te verkopen. Sommige dealers zijn juist op zoek naar oudere exemplaren voor verzamelaars. Ook zijn er demontagebedrijven aangesloten aan ons netwerk die zich richten op schadescooters.

Er zijn grofweg drie soorten scooterdealers:

-      Dealers die op zoek zijn naar een mooie occasion voor in de showroom;

-      Dealers die scooters exporteren naar andere landen;

-      (Demontage)bedrijven die op zoek zijn naar schadescooters of scooters voor onderdelen.

Alle drie soorten dealers zijn vertegenwoordigd bij ikwilvanmijnscooteraf.nl. Honderden scooterdealers zijn bij ons netwerk aangesloten, en elke dag worden dat er meer. Alle dealers die zich hier aanmelden worden door ons gecontroleerd. De scooters worden gepresenteerd aan deze dealers in een afgesloten veiling. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de verkoop 100% veilig is.


Wat zijn de voordelen?

Een scooter inkopen kan op verschillende manieren. Al je je scooter laat inkopen via ikwilvanmijnscooteraf.nl profiteer je van een aantal voordelen:

-      Groot bereik

Wil je zoveel mogelijk partijen bereiken die interesse zouden kunnen hebben in het inkopen van jouw scooter? Het enige dat je moet doen is je scooter gratis en vrijblijvend aanmelden. Dan bereik je direct de honderden dealers uit ons netwerk. Deze dealers kunnen op een afgeschermde site het aanbod scooter bekijken en bieden. We benaderen inkopers ook actief om de best passende partij sneller te vinden.

-      100% veilig

Een scooter verkopen op de particuliere markt kan veel gedoe met zich meebrengen. Eindeloze onderhandelingen, mensen die niet meer reageren en vreemden aan de deur. Vaak willen mensen die langskomen voor je scooter ook een proefrit doen, wat ook weer extra risico heeft. Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl zijn alleen RDW-erkende dealers aangesloten, zodat jij 100% veilig je scooter kan verkopen. Je hoeft niet te onderhandelen met de koper, geen proefritjes en altijd een gegarandeerd bod (mits je scooter voldoet aan je omschrijving natuurlijk).

-      Gratis en vrijblijvend

De dienstverlening van ikwilvanmijnscooteraf.nl is voor jou geheel gratis. Of je je scooter nou aanmeldt voor alleen een waardebepaling of als je je scooter via ons verkoopt. Als je je scooter aan hebt gemeld nemen wij contact met je op. Als we een bod hebben op de scooter koppelen wij dat aan jou terug. Jij beslist of je daarmee akkoord gaat. Of je nou je scooter via ons verkoopt of niet, wij zijn altijd een volledig gratis dienst voor jou.

-      Makkelijk

Je kunt je scooter aanmelden vanaf je eigen bank. Je hoeft de deur niet uit. Zorg wel voor recente foto’s, misschien wil je die nog even maken. Foto’s toevoegen is niet verplicht, maar als je ze wel toevoegt is de kans op biedingen veel groter. Wij nemen de onderhandelingen met dealers voor onze rekening. Je hoort van ons, telefonisch of via de mail, wat het hoogste bod is op jouw scooter. Maar uiteindelijk bepaal jij of je akkoord daarmee gaat. Makkelijker kan niet.

-      Snel

In 10 minuutjes kan jij je scooter aanmelden. Binnen 4 dagen hoor je van ons wat het hoogste bod is op jouw scooter. Van aanmelding tot aan overdracht kan al binnen twee weken zijn afgerond. Wil je je scooter laten inkopen en mag het van jou wel snel afgehandeld zijn? Dan is ikwilvanmijnscooteraf.nl de ideale manier.

-      Scooter altijd opgehaald

Als je akkoord bent gegaan dan wordt je scooter in nagenoeg alle gevallen opgehaald. Veel dealers combineren meerdere ritjes en komen zo altijd wel een keer bij je in de buurt. Je maakt een afspraak met de dealers dat deze kan langskomen op een tijdstip en datum dat het jou uitkomt. Je bent meteen van je scooter af, en je krijgt ter plekke het geld en de vrijwaring.

Kan ik ook een schadescooter laten inkopen?

Heb jij een schadescooter en vraag je je af hoe je die moet verkopen? Een schadescooter verkopen kan soms lastig zijn. Er zijn minder partijen die een schadescooter inkopen dan een mooie, jonge occasion. Het is namelijk vaak lastig om in te schatten hoe erg de schade is. Veel particulieren en inkopers wagen zich er niet aan en bieden niet of juist heel laag. Doordat wij een groot netwerk hebben en geschikte inkopers direct contact mee zoeken vinden wij snel een partij die bij jouw scooter past.

Hoe bied ik mijn scooter aan voor inkoop?

Heb je een gebruikte scooter die je wilt aanbieden voor inkoop? Dit kan via ikwilvanmijnscooteraf.nl. Meld daarvoor in een paar stappen je scooter aan. De eerste stap is het invullen van het kenteken. Weet je dat niet? Dan kun je ook het merk en model invullen. We stellen vervolgens een paar vragen aan je over de staat en uitrusting van de scooter. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden om een paar recente en duidelijke foto’s toe te voegen. Is je aanmelding klaar? Dan gaan wij voor je aan de slag. We zoeken een scooter inkoper voor je die bij jouw scooter past. Door dealers tegen elkaar te laten opbieden halen we voor jou het meeste uit de onderhandelingen. We koppelen het hoogste bod aan je terug en jij bepaalt of je akkoord gaat. Zeg je ja? Dan wordt de scooter bij je opgehaald en meteen gevrijwaard.Kortom: zoek je een veilige en snelle manier om je snorfiets, scooter of brommer te verkopen? Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl helpen we gratis en vrijblijvend. Je hoeft alleen maar je scooter aan te melden en je bereikt meteen honderden erkende scooter inkopen bedrijven. Meld je scooter vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak van onze dienstverlening. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands