zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Voer hier je kenteken in:

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Peugeot scooter

Peugeot staat natuurlijk bekend als automerk. Daar waren ze vanaf het begin vrij succesvol mee. Met de eerste Peugeot scooter ging dat anders. Peugeot produceerde al langere tijd motorfietsen, maar toen de eerste scooter in 1954 op de markt kwam sloeg Peugeot de plank mis. Het publiek vond de nieuwe Peugeot scooters lelijk en de scooters werden niet verkocht. Een paar jaar later, in 1959 stopte Peugeot helemaal met de productie van scooters en motorfietsen. Jaren later, het bedrijf had inmiddels Terrot overgenomen, waagde Peugeot zich weer aan scooters omdat de populariteit van de scooter eind jaren ’80 weer toenam. Vanaf die tijd ging het beter.


bron: peugeot.nl

De Peugeot scooter is nu één van de meest succesvolle scootermerken en de modellen verkopen nog steeds goed. De Peugeot scooter dealers verkopen veel nieuwe scooters, maar ook de tweedehands peugeot scooter is populair. Dat is gunstig, want zo is er veel beweging in de scootermarkt.

Je kunt je peugeot scooter op veel verschillende manieren verkopen. Veel mensen verkopen hun Peugeot scooter particulier. Er is veel vraag, maar je weet daarbij niet of je de juiste personen bereikt. Veel mensen vinden het makkelijk om op die manier veel geïnteresseerden te bereiken, maar lang niet iedereen zit daar op te wachten. Onzinbiedingen, proefritjes, mensen die niet op komen dagen of mensen aan de deur die je eigenlijk niet vertrouwt. Dat komt helaas allemaal voor. Je kunt ook naar een dealer gaan. Dat is veilig en snel. Het punt is dat niet iedere dealer plek heeft voor jouw scooter. Misschien heeft de dealer bij jou in de buurt al meerdere vergelijkbare scooters staan en past die van jou daar eigenlijk niet bij. Dan krijg je waarschijnlijk niet het antwoord dat je graag wilt en moet je verder zoeken naar een koper. Je Peugeot scooter online verkopen is een goede manier om gratis en snel van je scooter af te komen. Bij ikwilvanmijnscooteraf.nl kun je terecht voor het verkopen van jouw Peugeot scooter occasion. Binnen een paar dagen kun je hem al verkopen.

Peugeot scooters: modellen

Peugeot is niet voor niks een van de meest verkochte scootermerken. Peugeot scooters zijn qua design echte voorlopers en op het gebied van techniek zijn ze heel betrouwbaar. Peugeot vindt veiligheid het belangrijkst en dat merk je. Alle scooter modellen van Peugeot hebben een schijfrem aan de voorkant, zodat je nog sneller tot stilstand kunt komen. Peugeot durft nieuwe dingen te proberen en de scooters zijn tot in details uitgewerkt. Zelfs de modellen die al wat ouder zijn zien eruit alsof ze van deze tijd zijn. Daarom liggen ze ook zo goed in de markt. Veel Peugeot scooter modellen krijgen later nog eens een update. Daarmee voldoen ze helemaal aan de eisen van nu, maar nog met dezelfde looks. De Peugeot Speedfigt is zo’n scooter. Dit model bestaat al 20 jaar en is nog net zo populair als toen. Ook de Peugeot Vivacity is erg geliefd. Deze scooter is er in zowel een snorfiets als in een bromfiets. Beide modellen zijn erg zuinig, maar wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je ook een elektrische scooter peugeot Vivacity kiezen. De scooter die ook niet in het lijstje mag ontbreken is de Peugeot Kisbee. Dit is een makkelijk bestuurbare scooter die vanwege het gemak en de verschillende uitvoeringen (de Kisbee basic, de Kisbee RS en de Kisbee Sportline) veel wordt verkocht.

Je tweedehands Peugeot scooter verkopen is via ikwilvanmijnscooteraf.nl heel gemakkelijk. In drie stappen heb jij je scooter aangemeld en komt hij in de veiling terecht. Vul als eerste je kenteken in of kies je merk en model. Vervolgens krijg je de ruimte om aanvullende gegevens in te vullen, foto’s toe te voegen en extra opties van je scooter aan te vinken. Tot slot vragen we hoe we je kunnen bereiken als we een bod voor je hebben. Doorgaans ontvang je binnen 24 uur het hoogste bod op je Peugeot scooter. Uiterlijk binnen vier dagen hoor je iets van ons. Of je nu een nieuwe scooter of een scooter met schade wilt verkopen. Dankzij ons grote netwerk van scooterdealers kunnen we de meeste verkopers snel helpen. Er zijn specialisten die vooral op zoek zijn naar Peugeot scooter onderdelen, maar er zijn ook Peugeot opkopers die de scooter weer verder proberen te verhandelen of te exporteren. Wat de staat van je scooter ook is, je maakt altijd gratis en vrijblijvend gebruik van onze dienstverlening.


Snel je Peugeot scooter verkopen

Toen de eerste scooter van Peugeot zo’n flop werd had de bedenker vast niet kunnen bedenken dat de Peugeot scooters jaren later zo populair zouden worden. In Nederland is Peugeot een van de best verkochte merken. Natuurlijk heeft Peugeot concurrenten, maar als het gaat om veiligheid en verfijning heeft Peugeot wel een streepje voor. De levensverwachting van een Peugeot scooter ligt relatief hoog als je naar verschillende scooter merken kijkt.

Als je wilt weten wat je Peugeot scooter tweedehands waard is kun je daar snel achterkomen. Als je je scooter via ikwilvanmijnscooteraf.nl aanmeldt, krijg je snel te horen wat jouw scooter op dit moment waard is. Ben je tevreden met de waardebepaling? Dan kun je meteen voor dat bedrag je Peugeot scooter verkopen.

De verkoop van je Peugeot scooter is heel eenvoudig. Als je akkoord bent gegaan met een bod hoef je alleen nog je scooter over te dragen. Je gegevens worden met die van de kopende partij uitgewisseld zodat je een afspraak kunt maken. In de meeste gevallen wordt de scooter bij je thuis opgehaald. Je ontvangt dan meteen je geld en de vrijwaring. Alle dealers die bij ikwilvanmijnscooteraf.nl zijn aangesloten zijn namelijk RDW-erkend en kunnen ter plekke de vrijwaring voor je uitdraaien.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Voer hier je kenteken in:

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands